2014-11-18 09:21:18• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ma nem tud hibákat elkövetni

Napi horoszkóp november 18-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A Jupiter valósággal mosolyog önre: most mindent szeretne megváltoztatni maga körül, és talán valami új dolgot is szeretne részletesen megismerni, például nyelvet tanulni. Ha még egyedülálló, akkor változás közeleg az életében, erre több jel is utal.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A Hold a Mérleg jegyében áll, és bolygótömörülés van az ön párkapcsolatokat jelző területén. A Merkúr a megállapodások bolygója, így sikeres tárgyalásokra és szerződéskötésekre kerülhet sor a mai napon. Ha a házastársa neheztel önre, most lesz alkalma tisztázni a félreértéseket.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A Nap a 6. házban azt jelzi, hogy minden energiáját a munkájára kellene fordítania. Kifejezetten élvezni fogja, ha talál valami javítani valót. Talán új kolléga is érkezik a csapatba, és érdekes eseményeknek lesz majd tanúja. Mindemellett törődjön többet az egészségével.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma végezzen valamilyen kreatív munkát. Ne hozzon fontos döntéseket, inkább gondolja át alaposan a dolgokat, és aludjon rá még legalább kettőt. Este sok lesz a tennivalója, és késő éjszakáig nem gondolhat a pihenésre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A Szaturnusz ma realistává teszi. Ha ügyeket szeretne intézni, tartsa be az előírásokat, és válassza a délutáni órákat. Ne kísérletezzen új megoldásokkal, mert azokkal most nem jut semmire.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, és kicsit gyengíti a munkamorált. A kollégái olyan vicceket fognak mesélni, amitől még az ön hangulata is megjavul. Az este új kapcsolatok hoznak teljesen friss szelet az életébe.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A Hold a Mérleg jegyében áll, most igazán szuper formában van, jó a hangulata és ez a többiekre is átragad. A szerelemben a könnyedség és a meglepetések játsszák majd a fő szerepet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Hold kellemetlen kapcsolatba kerül a Marssal, és ez bizony az egész napra kellemetlen hangulatot jelez. Remélhetőleg estére minden megnyugszik, és végre levegőhöz jut. Nyugodtan vonuljon vissza egy kis időre.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Az Uránusz szerelemre csábítja a Kos jegyéből. Engedje el magát, lazítson, és ne csodálkozzon, ha sikerül meditatív állapotba kerülnie. Erre szüksége is lesz, mert túlságosan kimerítette az energiaraktárait, és pihennie kell ahhoz, hogy rendbe tudja szedni a gondolatait.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

A Hold a Mérleg jegyében áll. Egy séta most nagyon jól fog esni, közben engedje szabadjára a gondolatait. A Mars már az Ön jegyébe érkezett, érezheti, hogy ismét energikusabbá válik. Az estét töltse sportolással, így megszabadulhat a stressztől, ami most különösen jót fog tenni.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A Szaturnusz együtt áll a Nappal az ég tetején, ma nem szabad csodákra várnia. Azonnal kezdjen neki a munkának, legyen pontos, és a hivatásában kiváló. Az este megadja a jutalmát: nagyon jól fogja érezni magát.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A Hold a Mérleg jegyében áll, ma nem tud hibákat elkövetni. A Szaturnusz hatására pont olyan keményen bánik másokkal, mint önmagával. Az estét fordítsa pihenésre, lazuljon el és teremtsen teljes nyugalmat maga körül.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: